Princ

Princ

Anotace: ....

Jsi
Jsi princ z mé pohádky
Který nade mnou má velkou moc
Když zapadá slunce za hory
Když nastává černá noc.

Jsi princ věřící v zázraky
Stejně jako já
A já věřím že na věky
Budeš princ můj a já víla tvá

Jsi princ krásný, chytrý a milí
Který všechna má přání splní

Jsi princ z mé pohádky
Který přepere všechny draky
Já tě mám moc a moc ráda
A chci ti svou lásku dát

Jsi princ , který čeká
Až zašeptám mu do ucha
Těch pár něžných slov:
MILUJI TĚ STRAŠNĚ MOC
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí