Odpusť mi " lásko "

Odpusť mi " lásko "

Anotace: ....

Odpusť mi lásko

Odpusť mi "lásko "
že tebe miluji
a svou láskou tvůj život obtěžuji

Odpusť mi "lásko"
já ti již odpustila
to žes mě miloval a já to dopustila

Odpusť mi "lásko "
všechny ty krásné chvíle
i všechny ty pohledy zamilované

Odpusť mi "lásko"
ta slunečné dny s tebou
pocity štěstí, které mě při vzpomínce zebou.
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 1147x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí