Jarní rosa

Jarní rosa

Anotace: o citlivosti dušičky

Tak moc kapek jarní rosy
ne mé duši něžností opředenou
Tolik okvětní plátky růže prosí
za mou duši pavučinou omotanou.

Tak moc kapek jarní rosy
na mé srdce rozkvétající
City, které se právě nosí
v mém srdci se ukrývající

Tolik kapek rosy jarní
na mé pravé JÁ dopadající
na mé růžově něžné snění
více než láskou oplívající.

Ty kapky rosy jarní
na věčnou věčnost
na mé smutné duši se vyjímají
čekající marně na lásku, čekající pouhou věčnost ...
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí