Bubínek a rum

Bubínek a rum

Anotace: o zvláštní noční příhodě...

mám doma kytaru,saxík a bubínek
po nocích bubnuju bum bum bum bum
na okno dopad mi malinkej kamínek
dole byl chlap a nabíd mi rum

sešla jsem tam dolu zapálil ohýnek
teď bubnujem spolu bum rum rum bum
k ránu mi daroval nádhernej prstýnek
bubnujem jen spolu rum rum rum bum
Autor Janis Joplin, 30.05.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý

17.07.2006 17:16:00 | a.s.

;) Pěěěěknýýýý ;)

30.05.2006 16:39:00 | Esquirol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí