Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: Zkroušený jsou mé pocity, teď když tu lásko nejsi Ty, neboj já nepláču to jenom slova, hrají si s písmenky dokola znova. Slzy mé neuvidíš a stesku neupiješ, jsi pořád ve mně schován a tajně v srdci žiješ.

Vzpomínáš,

jak na venkovském trhu
koupil jsi mi kolovráték,
řekl přeď si, aby Ti čas utíkal,
až nebudu s Tebou
a já se smála.

jak u rybníka
upletl si mi košík
a řekl si, naplň ho bylinkama a květy,
kdykoliv Ti bude beze mně jen trochu smutno
a já se smála.

jak u švadleny
nechal si mi ušít šaty z brokátu
a řekl si, obleč si je,
kdykoliv se Ti po mě zasteskne,
a já se smála.

jak v apatyce
koupil si mi zázvorovou limonádu
a řekl si, že její chuť a vůně,
mi Tě připomene až nebudem spolu
a já se smála.

jak na lůžku
šeptal si mi do ouška hezká slůvka,
abych snad měla jich zásobu
až tu nebudeš
a já plakala.

Vzpomínáš..?
Autor grázlík, 30.05.2006
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí