konečně mám v sobě cit.......snad

konečně mám v sobě cit.......snad

Anotace: ...nic moc básnička, ale je o někom koho sem poznala a vím že je to takový ten "můj" platonický vztah, je to nereálný, nebo snad ne.... no uvidím:-))

Sem zamotaná do svých snů
jako do pavučin hnusných pavouků

motám se čím dál víc
myslím že už nerozmotám vůbec nic

přesto čím jsem starší
tím víc mě to straší

a tak pomalu tahám za konce nití
s pokusem rozluštit to moje bytí

nic.....vůbec nic nenacházím
moment, poslední nitka...

tajemství odkryla
ale mě vráska přibyla

říká se že v lásce máš jít za svým srdcem
leč kdo to vyslovil je napůl lhářem

hluboko v sobě ukrývám cit
který však nemůžu projevit

bojím se zklámaní, která může přijít..tuším
proto ten cit v sobě jenom dusím

je mi těžko, tak jen bez smyslu chodím
v hlavě a především v srdci ho nosím

jsem bezradná, co mám dělat?
zbývá mi už jen čekat...
Autor lucinne, 30.05.2006
Přečteno 742x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Risk je zisk a lepší litovat že jsi něco udělala než že jsi to propásla.

30.05.2006 21:11:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí