V němotě lásky stát

V němotě lásky stát

Anotace: Vyznat někomu lásku, i když víte, že o vás dříve nestál je těžké, ale poznal jsem, že to jde a dostal jsem novou šanci. Děkuji...

Když spatřil jsem Tě poprvé
a v němotě jsem stál.
Žasl nad smyslem krásy Tvé
a pohnout jsem se bál.
Já nemohl vydati ani hlásky
a zastavil se ve mě dech,
mě v hlavě stály rozumu vázky,
prostě rychlý zmraz či pech.
Já chtěl blíže...
A nemohl jsem nic,
mě tělo stáhla cizí tíže,
i přesto jsem chtěl víc.
Já chtěl vidět Tě se smát,
chtěl s Tvými vlasy si hrát.
Měl jsem si lásku k Tobě dříve přiznat,
chybou bylo dýl Tě poznat.
Avšak toho nelituji a nechci se víc bát,
chci být s Tebou, srde své Ti dát...
Autor Bojador, 30.05.2006
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Celá super, jen ta poslední věta je trochu ohraná, ale chápu, je to tak ... :-).

30.05.2006 23:49:00 | Jahudkka

Velice povedený kousek fakt. Neboj se hochu a jdi do toho.

30.05.2006 21:29:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí