LÁSKA **

LÁSKA **

Anotace: :

Co dělá láska s lidmi?
Některé svým darem potěší
jiné jen z dálky míjí...

Co dokazuje láska lidí?
Že umí zahřát na duši
S láskou lidé vidí,
co lidé bez ní netuší.

Co dělá láska s lidmi?
Některé svým darem potěší
jiné jen z dálky míjí...

Co dokazuje láska lidí?
Že bolet nejvíce ze všech umí
Bez lásky jsou lidé smutní
s bolestnou její podobou však bezradní.

Co dělá láska s lidmi?
Některé svým darem potěší
jiné jen z dálky míjí...

Co všechno láska s lidmi dělá?
Jen ona umí změnit člověka
Udělá z člověka milujícího dobráka
a když bolí udělá z dobráka žebráka.

Co dělá láska s lidmi?
Některé svým darem potěší
jiné jen z dálky míjí...
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí