Bojím se

Bojím se

Anotace: strach z lasky jednou už prožité

Tvá poslední slova
tak krásná byla
řekl jsi " Chci tě zpět "
a se mnou zatočil se celý svět

Ale já se bojím odpovědět
bojím se, že bys mi mohl zase uletět
bojím se dalšího zklamání
bojím se dalšího lásky vyznání

Bojím se, protože před časem odešels
bojím se, když teď vrátit se chceš.
Bojím se bolesti v mém srdci
bojím se, že to zas nevýjde a opět stejně skončí

Bojím se probouzet s tebou
Bojím se těch hvězd, které zebou
Bojím se probouzet bez tebe
Bojím se když nevidím ti do duše

Bojím se tvých slov krásných
bojím se jich, ikdyž stály by za hřích
Bojím se vášnivých nocí
bojím se těch chvil, kdy máš mě ve své moci

Bojím se tvé lásky
Bojím se ti dát opět své srdce
bojím se, že ho zas roztrháš na malé kousky
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí