Smutně

Smutně

Anotace: Smutné perličky štěstí

Smutně se usmívá sluníčko
uvnitř mojí duše
Slabě už tluče srdíčko
co uvadá v něm lásky růže

Smutně vypadají moje oči
dvě okénka do duše
Přestává svět se krásně točit
Předbíhá skutek zlé předtuše

Smutně plápolají plamínky
hluboko v srdci ukryté
Vracejí se pouze vroucné vzpomínky
dávno již zapomenuté

Smutné perličky štěstí
na dně mé duše schované
Trpce ony tuší,
že navždy svůj lesk ztrácejí..
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 1021x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí