Umět milovat

Umět milovat

Anotace: s motýlky něhy do ráje se proletět

Chtěla bych umět milovat
poznat pravý význam toho slova
Umět kvítky něhy malovat
poznat lásku plně a ne zpola

Chtěla bych umět srdce otvírat
a dát mu lásku,
vyjít jí vstříc, už se před ní neschovat
a sundat z očí tu černou pásku

Chtěla bych láskou krmit duši
s motýlky něhy do ráje se proletět,
vždyť všem ostatním láska tolik sluší
tak proč i já nemohla bych se ke hvězdám proletět?

V očích radost mít bych chtěla
věčně milý úsměv na tváři
abych taky trochu šťastná byla dočkat se až slunce v srdci mém se rozzáří.
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí