Zaláskovaný vztah

Zaláskovaný vztah

Anotace: přitažlivost, která poutá mě k tobě znova a znova.

Vzpomínám na noc, kdy jsme se seznámili
a v tvých očích ohníčky něhy plápolaly.
Vzpomínám na tvůj krásný úsměv,
který mi sebral slova a vyrazil dech.
Vzpomínám na tvá ústa červená
a na polibky, které chutnaly po jahodách.
Zapomenout nedokáži na tebe,
jak v první okamžik zamilovali jsme se do sebe.
Zapomenout nejde mi na tebe samého
na všechny šťastné dny ...co přinesly krásného.
Zapomenout nelze na tvoji lásku
na náš vztah, který neměl ani jednu vrásku.
Proklínat nechci tvá láskyplná slova
ani přitažlivost, která poutá mě k tobě znova a znova.
Proklínat nelze tvé čokoládové oči,
do kterých když jsem hleděla svět se se mnou točil.
Proklínat nemohu náš nešťastně zaláskovaný vztah,
i když po krátké době následoval krach.
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí