Kdyby si přišel

Kdyby si přišel

Anotace: Tak si tak namlouvám, co bych slyšet chtěla a co by mi moc pomohlo, slova Tvá kamsi uletěla, hůř dopadnout to nemohlo. Odešel jsi bez slov rozloučení, za ní do její náruče, zbývá jen doufat, že čas to změní a srdíčko to utluče.

Kdyby si přišel a řekl mi,
víš, já to tak nemyslel,
a musel jsem to udělat,
byla tu dřív a
měl jsem a mám jí
pořád moc rád.
Odpustila bych.

Kdyby si přišel a řekl mi,
nechtěl jsem Tě zranit,
jsem rád, že jsem Tě poznal,
jsi fajn holka,
ale mé srdce stále
plakalo jen pro ní.
Odpustila bych.

Kdyby si přišel a řekl mi,
že na všechny naše hezký chvíle
nikdy nezapomeneš
a v srdci napořád
uchováš si tu vzpomínku,
přes všechno, co se bude dít.
Odpustila bych.

Kdyby si přišel a řekl mi,
že zůstanem kamarádi
a všechno bude dál fajn,
přestože srdíčka naše
nebude už pojit stejný svět.
Odpustila bych.
Ale Ty mlčíš..
Autor grázlík, 31.05.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Neodpustila by jsi tomu nevěřím. Určitě by tě napadlo že totéž by dělal s jinou kdyby ty jsi byla ta první. Vím že to bolí, že tě pohlcuje lítost ale myslím že on za to nestojí.

31.05.2006 18:15:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí