Bez lásky umírat

Bez lásky umírat

Anotace: nechci

Nechci už brečet
ani se smát
nechci ani mlčet
ani řvát

Nechci milovat
nechci nenávidět
nechci do srdce lásku malovat
ani za svou naivnost se stydět

Nechci pít
ani fetovat
nechci snít
ani ve sny doufat

Nechci s láskou žít
ani bez ní umírat
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí