Láska ....

Láska ....

Anotace: ..

Proč srdce mě tolik bolí?
Proč? Když prý jsi se mnou?
Proč mě láska tolik trápí?
To raději ať andělé mě k sobě vezmou.

Proč láska tolik bolí?
Proč, když prý je krásná?
Proč srdce mé se tolik bojí?
Proč když ví, že jen s tebou budu šťastná?

Proč lásko tolik podob máš?
Proč dokážeš tolik bolet?
Proč lásko něco mi bereš, ale na oplátku už nic nevydáš?
Proč lásko? Proč bolíš?
Autor Pheobe, 25.12.2004
Přečteno 750x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí