Na křídlech polibku

Na křídlech polibku

Anotace: ...byl to jeden polibek a naprosto neskutečný...prostě jsem o tom musela napsat, i když to asi nikdy nevyzní tak hluboce, jak mě to dostalo...

Jsou Vánoce….řekla jsem si
a polibek vlhký
od Tebe jsem dostala….

Zimořivě jsem se schoulila
do bundy
zavrtala do šály
a upřela na Tebe
mé oči
Smál jsi se
i když jen očima
Bylo mi hezky…

Přišla jsem
domů, ke známým
a všude rozdávala
Tvé teplo
teplo, které
jsi mi daroval
ve vlhkém polibku

Podávala jsem ruce
a pevně je tiskla,
mé oči zářily
dobrotou a laskavostí
Stejně tak
jako zářily
Tobě
Když jsem
na tebe dnes ráno
nesměle pohlédla

A nakonec jsem dala
každému pusu
Teplou, vlhkou
Plnou lásky…
Takovou jakou
jsem dnes od
Tebe dostala….

Je to neskutečné
kolik člověk může
získat
jedním jediným polibkem…
Možná je to možné
jen v tenhle kouzelný čas
na Vánoce…
a proto jsem ráda
že jsem Tě
potkala
v chladném ránu
u hřbitova
na Boží hod vánoční…
že jsi tam stál
a políbil mě…
Díky Tobě teď
Předávám
Tvou velkou
Lásku
Dál….
Autor Michelle.cz, 25.12.2004
Přečteno 1410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí