jen tak pro tebe

jen tak pro tebe

Anotace: Snad se i v tomto nevlídném počasí dá i trochu pousmát. Nevím sice kam toto zařadit, snad tím ale nic nezkazím že je to tady.

Tak ti jenom v krátké chvilce,
skládám malou básničku,
chci tak pohladit ti jemně,
slovem aspoň dušičku.

Netřeba se asi mračit,
na to stačí příroda,
raděj nech se slovem hladit,
ať v duši je klid-pohoda.

Rád bych abys prožívala,
radosti a legrácky,
starosti tak nemívala,
to ti přeje Bobi neznámý.
Autor bobi bobie, 01.06.2006
Přečteno 899x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...život JE krásný...
(už jen díky tomu, že někdo takhle básní! :o))

14.06.2006 13:37:00 | Cecilka

To je milé...
I když dozajista jiné byla psaná, mně aspoň úsměv na tváři vykouzlila.
Děkuji :-))

01.06.2006 20:37:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí