Rozkoš

Rozkoš

Anotace: Zase troška erotiky.

Když Tě líbám na tváře,
když Tě hladím po těle,
tvůj úsměv ukáže
kde se cítíš vesele.

Když Tě hladím na prsou,
když Ti líbám rety,
tvoje oči nesnesou,
ten pohled do komety.

Když vlhkost nasákne vzduch
a rozkoš rozprostírá tvoje údy,
tělo v křeči a můj vzruch,
pak odhazuje všechny study.

Pak propneš tělo své
a v rozkoši se topíš,
vše kolem je nádherné
a s mým tělem se snoubíš.
Autor Ďábel sám, 01.06.2006
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

06.01.2024 09:09:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí