Temná noc

Temná noc

Anotace: ...napište komentář...dík

Tma, zataženo, celý den lilo,
v tuhle chvíli mi není veselo.
Přemýšlím, myslím na tebe pouze,
jak jsi se na mne zadíval dlouze.
City se vzbouřily,
vlasy se ježily.
Stromy se větrem ohýbají,
moje oči se pomalu zavírají.
Tu se v dálce hrom ozývá,
a mně už nic jiného nezbývá,
než čekat, že jednoho dne, však víš,
že ke mně budeš mít mnohem blíž.
Přijdeš ke mně a zašeptáš,
že už nic jiného nečekáš...
Co ale na mysli mám?
No přece, že ti polibek dám.
Schovávám se pod peřinu,
venku slyším jen buřinu.
Prší, mraky se točí,
kdo je smutný ať klidně brečí.
Kdo naději má ještě,
ať se jí drží jako klíště!
Velká slza mi teče,
hrozivá noc se vlača.
Bojím se, usínám s láskou,
co mi hýbe na čele vráskou...
Měj mě rád!
Autor chumka, 01.06.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo v pohodě já to beru, vim že to neni moc dobrý

04.06.2006 11:43:00 | chumka

promin ale to je hrozné...ty "rýmy", rytmus žádný...

01.06.2006 20:29:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí