Milující, nevěrná...

Milující, nevěrná...

Anotace: Jak chutná smilnost.

Rty naběhlé po polibku,
lapil ji jak zlatou rybku.
Zlatou rybku do sítí,
co už nikdo nechytí.

V klíně vlhko v očích žal,
její mysl zaměstnal.
Vzpomínka na teplé ruce,
jimiž hladil tělo, srdce..

Totéž co tehdy zanechal
na pokraji ostrých skal.
Podepsané táhlou jizvou,
plesající s každou výzvou.

Ale život plynul dál...

Další rok vítal jaro s otevřenou náručí,
to jaro, jemuž těžko někdo poručí.

Když mračna stála na obloze,
oddala se jeho touze.
A vítr zpíval svoji píseň,
o tom, jak se hasí žízeň.

Kapky deště na parapet kapou,
některé z nich stále ještě tápou.
Klouzající povrch tabulek okeních,
vrací odraz šedi v oblacích.

Něžně se s ní pomiloval, tajně..
Čeká ji trest z doby bájné,
kdy popravili ženštiny
pro hřích z lásky jediný?

Slzy z tváře kanou,
lesklé oči planou.
Prsty dotýká se svého těla,
tam, kde jeho ústa kůži líbat směla.

Nečekaný záchvěv, slast..
při vzpomínce chce ji zmást.
Slza již si našla cestičku,
vykouzlila tečku na bříšku.

Ale život plyne dál...

Zbyly po něm rudé rtíky bolavé,
a marný pocit ze sna, který tiše odplave.
Autor šedá bílá myška, 01.06.2006
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš ve schránce mailík.

09.06.2006 22:05:00 | šedá bílá myška

No co Ti mám na tohle říct.... Upřímně řeknu, že takové věci obvykle z komentářů a rozborů raději vynechávám. Takže takto: Za 100 to není ani v nejbujnějších snech, a pokud budeš chtít můj názor skutečně znát, tak mi napiš.

09.06.2006 21:45:00 | MATT

beze slov - krásné - za100

04.06.2006 15:26:00 | lhář II.

Tys ho musela ale milovat... :-) krásný.

01.06.2006 22:48:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí