Ozvěna lásky

Ozvěna lásky

Anotace: chci si říkat,nejsem smutnej....a ono to někdy nejde....

Zrníčko za zrnkem
sype se čas.
Ještě mi v uších zní
tesklivý lásky hlas.

Ještě tu cítím
nasládlou lásky vůni.
Odešla na věky,
zmizela v temné tůni.

Vzpomínky tepají,
ve spáncích buší.
Nemám klid,přmýšlím.
Mám smutek v duši.
Autor nene, 02.06.2006
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí