Tajně si snít

Tajně si snít

Anotace: Psal jsem to, bezmyšlenkovitě....s vidinou krásné dívky...kéž by se v "ní" vidělo dívek co nejvíc...

Můj sen

Pouze pro Tebe pár rýmů prostých,
snil jsem bdíce na obrázkem Tvým,
zkus pochopit tok myšlenek mých,
pokud ne, já rád se omluvím...
Na svou vlastní čest Ti slibuji,
že tato slova má jen jsou..
Skrze slova, takto já láskou "filós" miluji,
kéž ve vzpomínkách Ti chvilku zůstanou...

Neznám Tě, však slova nacházím,
a šetřit jimi škoda by byla.
Snažím se popsat obraz na nějž hledím,
na tělo jemž tě Příroda obdařila.

Prvním,co zraku upoutá - vlasy,
každý jak z hedvábí s láskou upředený.
Každý zvlášť doplňkem andělské krásy,
to proto jsem zoufale okouzlený.

Pod divými prameny Tvoje tvář,
jako by anděl v Tobě přežíval...
...pohled skrývá tajemnou zář
jako by i samého ďábla uhlídal..

Tvé oči vedou zraky mé,
jsou jak smaragd,do zelena zbarvené,
já jsem bezmocný, však šťastný budu dál,
a doufám v to, v co nikdy jsem nedoufal.

Hledím na Tvé rty, chtivé a vnadné,
jako vábivá past lákají jedince slabé,
Ti poté v Tvém náručí touhou shoří,
avšak Krásko - je to tak snadné!!!

Jsem upoután,Tebou očarován,
mé rýmy prostý smysl postrádají,
toužím v Tvé pasti spočinout sám
a sním o slastném daru potají.

Však nyní můj zrak ubírá se níž,
na konečky vlasů,kde pokožku Tvou hladí,
Tvá ňadra, mnohých pohledů skrýš,
Tvůj meč a zbraň, kteráž i silné svádí.

Sní být vodními kapkami,
jež při koupeli objímají tělo Tvé.
Někdy zhynou bolestnými ranami,
když pokožka Tvá se jich nedotkne.

Přes tvé bříško putuje má dlaň
a hebkost hedvábí pociťuje.
Dlaň dříve bez citu, byla chladná
nyní ji Tvůj žár spaluje.

Jsi horkostí posedlá,
a dech Tvůj se stále zrychluje,
já s Tebou jsem a sám,
však duše má platí předrahou daň,
když dlaň Tvému Ráji se přibližuje.

Tvůj klín, božský dar,
splození života i extázi těla zúročí..
a já...vyčkávám na Tvůj milodar,
že sen můj - o Tobě, prosím - nikdy neskončí...
Autor Lukariosa, 02.06.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí