Láska

Láska

Anotace: jsou dva

Zářivou nadějí lásky začínají,
když potkají se dva, co ví
a věří, že dávno už se znají.
Nějaký čas je jasná věc,
vychází jim to přec.

Pak život postaví před ně zkoušku
a poodhalí reality roušku.
Láska se pomalu ztrácí,
už nejsou volní jako ti ptáci,
už nenosí růžové brýle.

Právě to je ta zázračná chvíle,
kdy láska pomine či přetrvá věky.
Vždy na vše musí dva být,
když s láskou chtějí žít.
Autor takova, 26.12.2004
Přečteno 867x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí