Když vraždíš..

Když vraždíš..

Anotace: ..když jsem s ním umírám..nebo je to snad život?

Bolí mě,když se na mě díváš,
tvoje pohledy mé srdce ničí,
Zraňuje mě,když mě rád míváš
a moje duše křičí.

Ta bolest je šílená,
když moje srdce puká.
Sama v sobě zavřená,
tvoje dotyky jsou muka.

Pohlazení je jako bodnutí nože,
polibek pálí jako od samotného ďábla.
Duše křičí ,,Ó můj Bože!‘‘
Tvojí rukou na mé srdce smrt šáhla.

Láska od tebe je smrtelný jed,
zveš mě k slavnostnímu přípitku.
Moje srdce je jako led,
už nebráním se tvému polibku..
Autor slečna Jůlie, 02.06.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to je dobrý...100! Připomíná mi to trošku mou báseň "Zabíjej"...:)

02.06.2006 13:50:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí