Už jdi..

Už jdi..

Anotace: ..

Dost už bylo básní pro tebe,
já o jiném teď sním.
Hledím smutně do nebe,
že ráda ho mám už vím.

Ty jsi mojí láskou pohrdal,
on šťastný za ni je.
Svoji hru si prohrál,
on vítěz u mě je.

Pozdě jsi přišel,
když už nemám co ti dát.
Snad abys zas odešel,
uměl jsi si semnou jen hrát.

Já hloupá si snad myslela,
že si lásku zasloužíš.
Tolik jsem se mýlila,
jsem ráda že už odcházíš..
..nebo snad ne?
Autor slečna Jůlie, 02.06.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc moc pekny...:-)

07.06.2006 20:15:00 | miceska

Hezké:-)

02.06.2006 22:41:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí