Cesta za noční vílou

Cesta za noční vílou

Anotace: Dnes v noci jsem toto vyhnal ze své hlavy.

Sbírka: Slova moje vlastní

Až příliš velký romantik
teď před tebou svou duši svlék,
a hudbu,ten večný otazník
rozpustit ve víně není lék.

Potají teď a bez dechu,
tebe jen temnoto zamykám,
tebe, Ty dámo ve spěchu,
odvarem z noci se zalykám.

Pro tebe,vílo,s růžovými líčky,
dolíčky ve tvářích netajíš,
dávno jsi měsíci ukradla klíčky,
jeho svitem se nenajíš.
Autor Pietro, 02.06.2006
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí