Ty co jsi mou minulostí

Ty co jsi mou minulostí

Anotace: A já se utápím nenávistí a zlostí

Kouřím svou poslední cigaretu,
a jdu na kutě,
pohrál sis se mnou,
a to bez milosti a krutě.

Necítím se jako oběť
zhrzená a bez představy
jak jít dál,
dobrých kamarádů mám davy,
a takových trapáků jako ty, stojí celý sál.

Nebojím se samoty,
větší strach mám co s tebou,
lépe fungovat sama,
a radši budu dělat drahoty,
než hrát levou.

Pochopila jsem ten tenký led
mezi láskou a nenávistí,
ty jsi postavil tu velkou zeď,
která všechno zlý jistí..

Nenávidím tě ,
jak husita tu lišku ryšavou,
jsi mou neveselou vzpomínkou,
a já nebyla tou pravou.

A tys nebyl vyvoleným,
jsi teď
tím Petrem černým na věčný časy
Já jsem zas cestovatelem,
kterému vždy chybí pasy.
Autor Květa, 03.06.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dibré, poslední sloka nejhezčí ...Liška zrzavá zlá, ať si trhne :-))).

03.06.2006 10:32:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí