Vyznání pro Tebe!

Vyznání pro Tebe!

Anotace: No tak tohle jsem napsala po schůzce s jednim skvělým klučinou.

Všude kolem kluků dost,
někteří jen pro radost.
Koukni se támhle a zas tam,
některé kluky ráda mám.

Jen jeden mi stojí za úsměv,
prolila bych za něho krev.
Koukám na něj ráda,
nechci ho jen jako kameráda.

je hodný a milý,
zkrátil dlouhou chvíli.
Pro něj jsem anděl s ďáblem v těle,
jedině s nim mám se skvěle!

Je stejný jako já,
někteří mu říkají Pá!
Autor Kopretinka, 03.06.2006
Přečteno 1005x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dívám se na to hodnocení,
no, mohli ti k tomu napsat aspoň komentář

mě tohle neoslovilo, proto neboduji
přeji hodně štěstí

03.06.2006 18:31:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí