Máš-li chuť

Máš-li chuť

Anotace: No prostě láska.......... co dodat.

Když chceš, tak povídej,
chci slyšet Tvoje slova.
Když chceš, tak se směj,
klidně zas a znova.

Pokud můžeš, polib mě,
chci Tvůj horký jazyk cítit,
Pokud mohu, budu vně,
nech mé dlaně do Tvých vmísit.

Máš-li chuť tak mě zraď,
už Ti odpouštím v tuto chvíli
Máš-li chuť tak se vrať,
ať dojdem spolu k cíli.
Autor Ďábel sám, 03.06.2006
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkný.

06.01.2024 09:09:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí