Letní den

Letní den

Anotace: Milování je milování.

Cítím Tvůj zrychlený dech,
vlhké rty a vábení,
hladím Tě teď po zádech
a začíná mazlení.
Přitahuješ si mě blíž,
vítám tvoje pohyby,
jak jahody mé rty jíž,
tak to je bez chyby.
Dlaně hladí tvoje ňadra,
cítím každé zachvění,
má dlaň náhle vpadla,
do lůna dráždění.
Zvlhlé tvary cítím v dlani,
pokouším se líbat je,
vůně těla jako v májí,
miluji Tě bezhlavě.
Polibky Tě tlačím k zemi
cítím dotek hebkých rtů,
možná, že jsme ukojeni
v tomto krásném letním dnu.
Autor Ďábel sám, 03.06.2006
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

06.01.2024 09:08:44 | mkinka

Luční vílo nemůžu Tě najít v autorech. Máš tu nějaká díla? Jinak moc děkuji.

07.06.2006 09:40:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí