pomíjivé nebe

pomíjivé nebe

Anotace: proč všechno tak brzy skončí?!

Sedím tady vedle tebe
Ty se tiše usmíváš
Až mě z toho někdy zebe
Když se na mě zadíváš

Za ruku mě držíš stále
Připadám si bezpečná
Kéž by vydrželo to tak dále
To jsou přání zbytečná

Sedíme tu vedle sebe
Na sebe se díváme
Je to pomíjivé nebe
Naposled se líbáme
Autor Janis Joplin, 03.06.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí