chci zapomenout...

chci zapomenout...

Anotace: bylo to hezký,ale teď to bolí

Snad jsem příliš osamělá
Snad jsem příliš nesmělá
Však to cos ty udělal
To se vážně nedělá

Nevěřím už na vzplanutí
Nevěřím už slibům tvým
Bylo to jen mysli hnutí
Teprv teď to vím

Chci už na to zapomenout
Jít bez tebe zase dál
Nikdy víc si nevzpomenout
Tobě navždy sbohem dát
Autor Janis Joplin, 03.06.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí