Nepopsaný list

Nepopsaný list

Anotace: Napiš do novin co pro tebe znamená

Umírá žízní a umírá
touhou chce se tě
dotknout na chvíli
pouhou.

Asi se lekla,že na ni myslíš,
že po ní toužíš.
Chutí se soužíš.
Sup kolem kroužíš
Do duše svítíš.

Ale řekni jí,řekni
co opravdu cítíš?
Na nepopsaný křídový papír
Lehce se vkládá
šablona z novin,
kterou jsi viděl snad kdysi.

Vymyslíš pro ni
něco,co dá jí číst z tebe?
"Jsem do tebe blázen...
a ty?Co ty si?"

Tak jí to řekni!
"Nejvíc si cením
důvěry co v tvou lásku vkládám.
Vyznání jež k sobě skládám
-
Bojím se tvých příchodů,
protože vím,že stejně
se budu bát až budeš odcházet."

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 03.06.2006
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc moc pekna.. posledni sloka je krasna.. ach, dekuji za ni...

03.06.2006 12:22:00 | mistake

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí