PRINCEZNA A PRINC

PRINCEZNA A PRINC

Anotace: .....

Princezna přichází,
tajné přání má.
Je velmi líbezná,
ale prince stále hledá...

On cválá k ní,
na bílém koni
dlouho už o princezně sní..
...v nocích,ve kterých sám spí...

....

Hudba z reproduktotů
začíná hrát
on chytil jí kolem pasu
a vánek začal příjemně vát

Otevřenými okny
prostoupají vůně
oni je cítí
pijí spolu z čisté tůně-z lásky

Hudba je rozechvívá...
...do pohybu
láska je ovládá
už ani princezna o ničem lepším nesnívá...

Padá hvězda
do jejich vlasů
a oni tam spolu tančí
a tančí

Hudba se tiší...
...končí
Prin políbil princeznu..
...do vlasů

Už ani jeden
o ničem jiném nesnívá
už ani jeden sám nesnídá
mají jeden druhého...
Autor Katka Z, 03.06.2006
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj..
ujde.
pohov parde
80

04.06.2006 09:33:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí