ZTRACENÁ LÁSKA

ZTRACENÁ LÁSKA

Anotace: .......

Nejhorší výčitky
stále se ozývají ze zdí
jejich zhnilé hlasy
snad nikdy nespí

Prohrály iluze
že se láska vrátí
vyhrály obavy
že se určitě ztratí

Ze snů zůstaly už jen střípky
střípky ztracených nadějí
už jen jejih zbytky
které snad přebolí

Přání uvadají..
..umírají
Vzpomínky zůstávají...
....přežívají
Autor Katka Z, 04.06.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc smutné ale pěkné.

04.06.2006 11:13:00 | ona

troufám si říct, že tohle je tvá nejlepší!
100

04.06.2006 09:57:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí