Co se v slze skrývá

Co se v slze skrývá

Anotace: ***

Jako po okenní tabuli stéká déšť
a v stezky potůčku se stáčí,
tak se závojem smutku
klesá slza z tváře utopená v pláči.
Desítky řas řežou perlu od srdce,
když stíráš je bolestí mou zhrzený
však za smíška převlečeného v paruce.
Jsi jako přístav,
kam smím veplout na své pramici
a s lehkostí tobě vlastní setřeš mi slzu na líci.
Kdyby takových lidí jako ty
bylo na světě jako na nebi hvězd,
pak nechala bych se tebou naším životem vést.
Autor melebele, 04.06.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí