Prosbička

Prosbička

Anotace: Starší kousek, vyhrabán z magnetického smetiště pevného disku ale na rok se mne neptejte..

Posečkej čase,
daruj mi vteřinu,
že škodíš kráse
kladu ti za vinu.

Kráse okamžiku,
v níž mé srdce buší.
Tvou svírám ruku
a rudnou mi uši.

Ta chvíle mámivá
naráz je oheň a led.
Tvá kůže se usmívá
když cítí prstů balet.

V tom momentu celém
je plíživá trýzeň.
Studánko, tvým tělem
já hasit chci žízeň.

Posečkej čase,
nezavři dveře,
kterými já se
protáhnu k Věře.
Autor tichy.drak, 04.06.2006
Přečteno 399x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí