Prostě musím

Prostě musím

Anotace: to říct

Buď jak buď,
dnes mám chuť
říci, jak moc
mám tě ráda,
říci ti o čem sním,
proto ti menu lásky
předložím.

Jen s tebou chci být
jen s tebou chci snít
jen s tebou se chci milovat
jen s tebou dobré i zlé prožívat.

Posuď sám, zda celé menu vyčerpáš
či jen některý z chodů si objednáš.
Jěště mi upozornit tě zbývá,
že žádný z chodů nepřebývá.
Jen menu celé je zahrnuto v ceně.
Autor takova, 27.12.2004
Přečteno 2435x
Tipy 1
Poslední tipující: fisico
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí