Dávám ti svobodu

Dávám ti svobodu

Anotace: ...

Ve vzduchu je cítit chlad,
Přemůžu ho někdy snad?

Skutek, který udělám,
Tím svobodu ti navždy dám.

Svobodu ze srdce mého,
Opustím ducha teď tvého.

Nechci vyřknout ta slova,
Nechci to prožít zas a znova.

Teď poslouchej lásko moje,
Ta krvavá slova,
Co vyryjou ti srdce tvoje:

„Dávám ti věčnou svobodu,
Svobodu, ač nechtěnou,
Odpusť mi tu odplatu,
Lásku moji neměnnou.
Autor Lukika, 27.12.2004
Přečteno 1211x
Tipy 2
Poslední tipující: Leedram
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí