Zůstalo po Tobě

Zůstalo po Tobě

Anotace: To není vydírání, kdyby si někdo myslel:-)

Ruce prázdné, mysl ochrnula,
asi utopím se v té zničující bažině a...
...navěky zamrznu v oné době,
vzpomínky z lásky zůstaly po Tobě.

Bolestivé tělo, popraskané rty,
štěstím naplníš mě opět jenom ty.
Já i ona, milujem Tě obě,
...nenaplněné sny, zůstaly po Tobě.

Sevřené srdce, prázdná slova bez citu,
bez Tvé něhy jen stěží znovu procitnu.
Prosím, jinak nikdy neodpustím ani sobě...
..tuhle ztrátu a jen mé tělo bez dechu zůstane po Tobě...
Autor Niké, 05.06.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

06.06.2006 12:15:00 | lhář II.

tak tenhle verš mi jde z duše:
Já i ona, milujem Tě obě,
...nenaplněné sny, zůstaly po Tobě.

06.06.2006 11:39:00 | Odett

Obsah za 80, forma 40, takže 60.

06.06.2006 00:31:00 | Kachna

kraaasna..jen tak dal

05.06.2006 23:04:00 | Joose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí