Volnost

Volnost

Anotace: už mě to čeká...kdo by se netěšil. Žádné vázání, žádné problémy, žádné oddanosti

Volám prázdninám a všemu hola,
Jsem blázen a praštěný nemotora,
Vždyť léto začne a s tím i volnost,
Už skončila mi zlá nedůstojnost,

Já jsem volná, nedrží mě nic,
A můžu křičet z plných plic,
Vybrat si pravého je jen moje věc,
Už nemám před sebou mříže ani klec,

Třeba letní láska mě překvapí,
A mé tělo se opět rychle ukvapí,
Třeba zážitků budu míti k rozdání,
Budeme s volnosti tajně oddáni…
Autor Gamy, 05.06.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí