Sladký sen má princezno

Sladký sen má princezno

Anotace: Tohle je báseň na dobrou noc pro moji lásku, kterou nade vše miluji... Sladké sny,báseň patří Evi jen a jen Tobě...

Erben měl Kytici svoji,
Mácha zas Máj,
včely místo své v roji
a já veršů pln ráj.
Píši z lásky,
když stesk mě tíží,
písmena a hlásky,
v citech se blíží.
Mých básní nesmíš se bát,
složeny jsou z emocí.
Napoví, jak mám Tě moc rád,
jak ve zlem pomoci...
Já přeji Ti sen,
ve vlnách budeš se houpat,
v němž staneš se květem ve světě poupat.
Kde budeš moci víc,
ostatní nechaj Tě být
a neřeknou nic.
Kde vše můžeš mít.
Jinak máš mé srdce a život můj.
Chtěj vše, co mohu Ti jen dát,
jen Tebe mám rád.
Dobrou noc a štěstí v dlani,
sladké sny a usínání.
K tomu klidnou noc...
A nezapomen prosím...
Já miluji Te mooc...
Autor Bojador, 05.06.2006
Přečteno 837x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí