Lásko Má

Lásko Má

Anotace: Ty a Já

Otvírám své srdce dokořán
Pojď jen dál, smíš mě teď
Hřát

Lásko Má...

Vím, jakou cenu vážně máš
Že umíš ocenit i to že mně
Máš

Lásko Má...

Už nebudu čekat až na ten den
Kdy vstaneš a ze svých úst řekneš
Jen

Lásko Má...

Pláče a trápení bylo už dost
Teď jsem tu Já a Ty, nám pro
Radost

Lásko Má...

Proč je tolik otázek, kde není
Odpovědi?
Proč, když něco řekneš, tak to strašně
Bolí?

Lásko Má, kde je vlastně ten Ráj?
Kde budeme jen my dva

...TY a JÁ...Lásko Má...
Autor Kett, 27.12.2004
Přečteno 1114x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí