Sedm

Sedm

Anotace: :)

Sedm hráčů ovládaných nástroji
otrocky poslouchá notové řádky.
Se smyčcem, jedinou výzbrojí,
těžko si proklestí cestičku zpátky..

Septima úsměvů, falešných a zrádných,
se směsicí písní laškuje rozverně.
Rozvíří taneček pohledů kradmých,
pohladí, políbí...odejde nevěrně.

Kapelu sedmi muzika střeží.
Basové klíče - vzor kruté vlády.
Když chceš vše pozbýt - za tebou běží.
Toužíš s ní kráčet - točí se zády.

Koncerty plnící časové smyčky,
dokud se cello ještě leskne.
Kolikrát vystoupí na první příčky,
dříve, než struna praskne?
Autor gaginas, 08.07.2004
Přečteno 1115x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí