Jezero výčitek

Jezero výčitek

Anotace: ...

pod temnou hladinou jezera,
dívka sladce usíná.

i ona prožila příběh lásky,
který byl dán v úskalí sázky.

láska krásná a blažená,
dívka pod jezero stažená.

stažena za plavé vlasy,
nikdo jí nedal kapku spásy.

nenávist hocha přemohla,
i jeho do jezera zavrhla.

Do jezera výčitek,
kdopak mu dá rozhřešek.

život si zkoušel vzít,
zas sám sebe rád mít.

Osud mu dal krutou daň,
za to, že dívence život vzal.

čas už nyní nejde zkrátit,
a tvé hříchy nelze vrátit.

dívka už sladce spinká,
tobě plyne dlouhá chvilka.

Chvilka trvá celý život,
nikdo s tebou nemá lítost.

Měl jsi hochu mysliti,
a dříve dívku vzkřísiti,
zapamatuj si tu chvíli,
tvé srdce už někdo nepolíbí...
Autor Lukika, 27.12.2004
Přečteno 768x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí