Duše

Duše

Anotace: ...

Duše ztrácí se v prázdnotě,
v naději narázím na prázné zdi pokoje.
Zas jeden večer bez smyslu, v slepotě,
scházími něco ,nevím co to je...?!

Jsem tak sama,
srdce mě bolí,
jak v ráně trochu soli.

Jdu životem,
samotu znám.
Jako kůl v plotě,
cítím se sama.

Tak lásko pojď blíž,
ráda tě mám,neboj se
nic ti neudělám.

Jak dojemné....
Teď ale cítím samotu.
Snad větrem se záclony zachvěly...
Autor 89Rosa, 06.06.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta poslední věta korunuje..

11.06.2006 15:46:00 | Kristýna M

oj to bolí, výkřik za výkřikem, oči slzy solí, když noc se střídá se dnem

09.06.2006 22:02:00 | Pavel Kotrba

jednou tu samotu vystřídá láska

07.06.2006 11:35:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí