Jsme otroci

Jsme otroci

Anotace: nodnot te

Jsme otroci našich snů,
splní se či vejdou do věčných dnů,
čas letí a ní jsme zhrzení,
láskou nebo přátelstvím?
Netušíme nechceme znát budoucnost,
nenávidíme přítomnost,
proč chtít novou zkušenost,
zapomenout na minulost.
Pokračovat v cestě nebo přestat,
ztroskotat na své vině
a koupat se ve špíně.
Chci znát pravdu,
kdo jsme,
kdo má právo soudit mě,
kdo určuje cestu osudem.
Autor Héďa2, 07.06.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí