splynutí

splynutí

Anotace: jak dvě duše splynou v jednu,dvě srdce v jedno,dvě mysli v jednu...

vím jak hladí tvoje ruce
jak líbají tvé rty
snad jenom rybka na potoce
ví,co víš jen ty

otevírám svoje srdce
nechám proudit myšlenky
ty je budeš v letu chytat
rybka neví to,co ty

už není já a není ty
vždyť teď je jenom my
když den obléká si plášť tmy
máme stejné sny
Autor Janis Joplin, 07.06.2006
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

díky za komentář.nepokecáme někdy

13.07.2006 22:17:00 | a.s.

zdá se mi to moc přeslazené

08.06.2006 01:22:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí