Vílo

Vílo

Anotace: Snad pro vílu, snad pro lesní vůni, snad pro slunce, které vídím v tůni.

Vílo moje vzdálená,
kde Tě hledat mám,
vždy třesou se mi kolena,
když na Tě vzpomínám.

Málokdy Tě vídám,
málokdy Tě mám,
sám se sebou snídám,
a Tvou vůni znám.

Když telefon se rozezní,
tónem, který máš jen ty,
když Tě v davu uvidím,
zvlhnou touhou moje rty.

V očích jiskry slunce snad,
které přiživujem hříchem,
pak zamknem dveře na západ
a svět rozezní se smíchem.

Není lásky bez tebe,
není citu pro každého.
možná že se vezmeme,
snad nepotká nás něco zlého.
Autor Ďábel sám, 07.06.2006
Přečteno 746x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Velmi pěkné.

06.01.2024 09:05:07 | mkinka

Nevím, jestli jsi básník, ale máš v tom přesně ty obrazové a dějové roviny, které mám tak rád, takže líbí. :)

07.06.2006 22:33:00 | joke27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí