...Mlčící hrdličky...

...Mlčící hrdličky...

Anotace: Je smutny, kdyz se propasne chvile kdy se maji dva navzajem radi a nejsou sto si to rict...

Stát tiše a dívat se do nebe
dívat se přes černé brýle
stojíme daleko od sebe
přestože o sobě víme…

Denně tak strádáme v samotě
čekajíc co řekne druhý
neřekne nic-tak sedíme na plotě
sedíme rozseti v temnotě
když můžem se radovat z duhy…

Můžem být spolu a šťastní
stačí jen pár slov a polibek
pak sednout si k sobě a snít
o Princi a Princezně z povídek…
Autor Peky, 07.06.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...

25.06.2007 22:23:00 | yankyův bratranec

Prostě boží...

24.10.2006 15:22:00 | Kailiana

to jde, myšlenka se mi líbí

07.06.2006 23:28:00 | ni.va

To znám. :D ...do háje :D

07.06.2006 22:41:00 | joke27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí